Noutati

Medalii personalizate vs. Medalii standard

medalii personalizate vs medalii standard Pretext AdvertisingMedalia este o piesa de metal sau plastic, gravata cu figuri sau inscriptii, are o forma rotunda si este imanata ca si premiu la diverse competitii, comemorari sau merite deosebite in diferite domenii de activitate. Cel mai des este acordata cu ocazia evenimentelor sportive, in functie de locul obtinut in competitie, folosindu-se numele de medalie sportiva.

Exista mai multe tipuri de medalie, in functie de domeniul in care sunt folosite (medalii sportive, medalii acordate oamenilor de stiinta, medalii acordate in arta, medalii militare).

Medaliile, indferent de tipul lor, pot fi medalii standard sau medalii personalizate.

 

Medaliile personalizate pot oferi multiple beneficii organizatiei sau eventului dumneavoastra: Ies mai mult in evidenta, sporeste recunoasterea brandului/ firmei dvs, arata profesionalism,  comunica exact ceea ce doriti sa transmiteti, se pot colectiona, ajuta participantii sa faca diferenta intre evenimentul dumneavoastra si altele

In cazul in care nu dispuneti de un buget care sa va permita folosirea medaliilor personalizate, exista numeroase medalii standard de unde puteti alege. Dezavantajul este faptul ca nu va fi aceiasi calitate pe care o regasiti in cazul medaliilor personalizate.

Indiferent daca doriti medalii standard sau personalizate nu ezitati sa apelati la serviciile Pretext Advertising si veti gasi solutia ideala.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii