Noutati

Cum ar trebui sa arate o brosura publicitara - Flyerul

Flyer Pretext AdvertisingO brosura publicitara este o forma foarte eficienta de publicitate si poate fi de diferite marimi, forme, etc dar cu un numitor comun: se distribuie gratuit.

Brosurile cele mai des intalnite sunt: pliant tip trifolder, pliant tip fereastra, Flyer (fluturas).

Flyerul este cea mai raspandita forma de brosura si dimensiunile acestuia pot fi de la A6, care este cea mai mica, pana la A5- cea mai mare. Este folosit in aproape toate domeniile si este mijlocul de promovare preferat de majoritatea.

Datorita dimensiunilor reduse, flyerul nu poate sa cuprinda o cantitate mare de informatii, de aceea acesta este complementar site-ului si are ca scop trimiterea cititorului spre site.

Acesta trebuie sa aiba, pe prima pagina, o imagine sugestiva, logo-ul companiei sau organizatiei, site-ul, un slogan, si un foarte scurt paragraf despre produsul, evenimentul sau serviciul promovat. Prin scurt paragraf se intelege maxim o fraza, poate chiar o propozitie sugestiva.

Pe pagina a doua, flyer-ul trebuie sa aiba alte maxim 2 paragrafe scurte, insotite de subtitlu si cate o imagine aferenta, daca incape. La finalul paginii trebuie sa fie datele de contact ale firmei sau organizatiei, link-urile aferente. De regula pe acestea nu e nevoie sa apara o persoana de contact.

Important este de retinut faptul ca site-ul trebuie sa apara pe ambele pagini .

In cazul in care doriti o promovare prin intermediul flyerului, nu ezitati sa apelati la Pretext Advertising, agentia de publicitate din Cluj, pentru rezultate cat mai eficiente!

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii