Noutati

Ramele Click - suportul ideal pentru reclame!

Rama ClickViata noastra este zi de zi asaltata de publicitate, incepand de la ambalajele produselor alimentare, reclamele tv, bannere, flyere, etc.

Din perspectiva mediului nostru vizual, fotografiile ocupa un loc central. Daca ar fi sa numaram fotografiile vazute intr-o singura zi, am realiza cat de mult este legata fotografia de viata noastra.

Fotografiile sunt folosite in publicitate din mai multe motive: pot furniza un exemplu elocvent sau ilustrare a subiectului in discutie sau pentru a exprima un mesaj. Imaginile sunt folosite deoarece acestea pot provoca o serie de emotii si reactii in randurile publicului. Imaginile pot exprima idei foarte repede, mult mai repede decat daca ar fi descrise printr-un text si din aceasta cauza sunt un element cheie in publicitate.

Atunci cand pentru o reclama sunt folosite imagini, exista anumite considerente care trebuie luate in vedere: care este impactul dorit, cine este publicul tinta, estetica proiectului, functia careia ii serveste imaginea si cat de indrazneata sau conservativa trebuie sa fie grafica finala.

Daca doriti ca reclama dumneavoastra sa iasa si mai mult in evidenta, va recomand ramele click.

Ramele click sunt printre cele mai folosite si practice sisteme de afisaj.

Acest tip de rame asigura o vizibilitate foarte buna a printurilor publicitare, afiselor, posterelor in acelasi timp permitand schimbarea rapida a acestora. Ramele click pot fi folosite atat indoor cat si outdoor si, de asemenea exista si posibilitatea de iluminare cu leduri.

 

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii