Noutati

Produse personalizate sau de serie

Produse Personalizate sau De SeriePana de curand, romanii au uitat de mobilierul la comanda, de croitoriile la comanda sau de portelanurile pictate manual.
In ultimii ani, cererea de produse unicat, sau in serii limitate, lucrate manual si personalizate dupa gusturile fiecarui comparator, a revenit. Ideea de a fii “original”, de a fii diferentiat se fac remarcate prin achizitia in numar tot mai mare de produse personalizate.
Produsele unicat sau de serie limitata necesita o executie impecabila, un proces creativ mai indelungat comparativ cu productia in serie mare.

Principalele aspecte urmarite de clienti privind produsele personalizate sau custom made sunt: aspectul, durabilitatea, calitatea si materialele folosite. Aspecte pe care le regasesc la produsele sau obiectele personalizate.
Din dorinta de a avea o casa care sa se diferentieze sau poate doar pentru a optimiza spatiul avut la dispozitie, un numar tot mai ridicat de persoane apeleaza la  mobilierul personalizat. Indiferent daca e vorba de mese personalizate, dulapuri, vitrine sau mobilier de birou, ofertele sunt foarte variate.
Un foarte bun raport calitate-pret il regasim la mobilierul din Plexiglas, mai exact la masutele din plexiglas, care, in functie de necesitatile dumneavoastra, pot fi de diferite dimensiuni, forme, culoare, etc.
Pretext Advertising va asteapta pentru a va pune ideile in aplicare!

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii