Noutati

Litere volumetrice iluminate frontal

litere 3D din plexic aplicate pe placa dibond iluminate Pretext AdvertisingLitere volumetrice iluminate cu leduri sunt potrivite pentru locatii cum ar fi restaurante si baruri, hoteluri, centre de afaceri, shopping center-uri, banci, farmacii, cazinouri si multe alte magazine de retail din toate domeniile, etc.

Literele volumetrice iluminate din interior sunt realizate din combinatia de  materiale: komatex (PVC) si plexiglass. Fata literelor volumetrice este executata din plexiglas colorat ( litere din plexiglas ) sau decorat cu autocolante translucente de diferite culori, pe care dvs. le puteti alege dintr-un mostrar. Lateralele literelor volumetrice facute din PVC se vopsesc conform culorii dorite.

Instalatia electrica este realizata cu benzi de leduri sau module de led si accesoriile necesare, iar fata este facuta din material acrilic, plexiglas, decupate la router sau la utilajul laser, care, pentru personalizare se decoreaza cu autocolante translucente.

Literele 3D sau cum sunt cunoscute litere volumetrice 3D care sunt iluminate din interior pot sa aibe orice forma, dimensiune sau culoare, au un aspect impecabil si este modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta.

Puteti alege dintr-o gama variata de litere volumetrice care se preteaza exact pentru nevoile dvs:

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii