Noutati

Literele volumetrice

Litere volumetriceLiterele volumetrice sunt potrivite locatiilor care necesita un grad ridicat de calitate si complexitate (hoteluri, institutii publice, sedii firme, etc). Sunt pretabile de asemenea pentru cladirile aflate in zone protejate - centre istorice, monumente arhitecturale, cladiri cu arhitectura deosebita. 

Efectul de 3D va face ca logo-ul firmei sa prinda viata.

Literele volumetrice de mari dimensiuni sunt modalitatea de publicitate cu cel mai mare efect , care, datorita efectului de volum, pot fi vizibile din toate partile si care ofera o eleganta aparte, indiferent de modalitatile de iluminare folosite.

Literele volumetrice poti fi folosite atat indoor cat si outdoor. Literele volumetrice illuminate arata la fel de bine atat noaptea cat si ziua.

Iluminarea literelor 3D se face cu LED-uri ( litere volumetrice iluminate cu led ), spot-uri, reflectoare, etc. in functie de dorintele clientului si de bugetul de care dispune. Se recomanda folosirea LED-urilor deoarece acestea garanteaza o durata de viata mult mai mare, ceea ce inseamna ca nu necesita mentenanta acesta fiind un factor foarte important, mai ales in cazul literelor volumetrice si reclamelor aflate la inaltimi mari si cu accesibilitate scazuta. De asemenea. Folosirea LED-urilor scade costurile energiei electice.

Se pot allege diferite modalitati de iluminare ale literelor volumetrice: iluminare halo (litere volumetrice halo), iluminare frontal, iluminare laterala. Exista si varianta fara lumina pentru un buget mai scazut.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii