Despre Noi

Despre Noi

Pretext AdvertisingAgentia de publicitate Pretext Advertising este una dintre cele mai bune firme de publicitate din Transilvania, avand o experienta de mai bine de 15 ani pe piata productiei publicitare.

Ceea ce ne recomanda sunt clienti importanti din toata tara, atat agentii de publicitate cat si clienti directi, atat  companii nationale cat si international.

Pretext Advertising are ca si scop satisfacerea cerintelor mereu in schimbare ale clientilor, oferindu-le un raport optim calitate-pret.

Pretext Advertising va asigura livrare si montaj oriunde in tara.

Pretext Advertising vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama diversificata de produse si servicii: productie reclame indoor si outdoor (casete luminoase, totemuri, litere volumetrice, prolight-uri, placi inscriptionate), produse de signalectica, obiecte promotionale si de protocol, sisteme de iluminat cu led-uri, standuri, display-uri, suporti brosuri, cupe, medalii, mobilier personalizat din plexiglass şi profil de aluminiu, design, gravura, inramari profesionale, menite sa asigure succesul clientilor nostri.

Suntem creativi si punem mare accent pe calitate.

Nu ne crezi?

Contacteaza-ne  si noi iti dovedim contrariul!

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii