Noutati

Signalistica

signalisticaAceasta categorie include o gama variata de produse, nu se reduce doar la materiale outdoor , panouri sau bannere publicitare.

Companiile pot alege sa-si  promoveze produsele pe diverse suporturi, menite sa atraga clienti: display-uri in centre comerciale, citylight, bannere, panouri iluminate, etc.

Signalistica in magazine

Punctele de vanzare reprezinta un segment esential pentru orice activitate promotionala. Materialul pe care alegeti sa va prezentati mesajul transmite semnale clientilor despre brandurile dumneavoastra si despre organizatia din care faceti parte si de aceea este foarte importanta alegerea acestuia.

Cele mai intalnite modalitati de publicitate in magazine sunt: backlit, floor graphics, panouri suspendate, display-uri POS, etc.

Signalistica - HORECA si birouri asigura o nota eleganta si intregesc aspectul profesional al unei caladiri.
Signalistica va ajuta sa fiti gasiti mai usor ,o simpla informatie despre locatia dvs la parterul caldirii arata ca sunteti o firma importanta.

Signalistica hoteliera este absolut necesara, intr-un hotel se perinda sute de oameni iar acestia trebuiesc ghidati exact catre: camera, restaurant, bar,terasa etc.

Signalistica restrictionara pentru mediul industrial este obligatorie prin lege.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii