Noutati

S-a incheiat prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit Floriol

Cupa Agentiilor la Gatit FloriolSaptamana trecuta, de miercuri pana vineri, a avut loc prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit Floriol.

Ingredientele publicitare folosite au fost printer cele mai diverse, transformand bucatariile Kuxa Studio in cele mai creative spatii pentru publicitarii participanti.

Inca din parcare, toti cei prezenti la eveniment au fost intampinati de un “lounge”, unde a fost montat un banner urias cu o bucatarie hazlie ca de desen animat. Asta ca sa intram in mood-ul unei competitii culinare creative.

Fiecare echipa a primit inainte de competitie sorturi personalizate cu logo-ul lor, iar sustinatorii au fost invitati sa faca galerie stand pe canapeaua “bucatarasilor veseli” si pe pufii personalizati cu logo-ul fiecarei echipe participante, care in final, au ajuns chiar in agentii.

Pe  tabele magnetice gen menu board au fost afisate exact indatoririle culinare pentru competitie, pentru fiecare echipa in parte. Alaturi de menu board au fost montate si clasamentele cu toate echipele, unde s-a tinut live scoring pe toate durata Cupei.

Un ecran de proiectie in forma de cratita a fost montat in fundal, unde rulau in permanenta logo-urile echipelor si design-urile de sorturi.

Coltul de jurizare era personalizat cu perne comfortabile personalizate cu diverse mesaje amuzante din lumea creativilor..

Premiile acordate au fost la fel de creative ca si materialele promotionale folosite: Agentia Anului la Gatit, Locul 2, Locul 3, Locul 4, Cea mai creativa echipa, Premiul pentru team work, Cea mai frumoasa farfurie, Cel mai creativ logo, Cel mai creativ design de sort, Cel mai ingenios nume de preparat, Cel mai gustos preparat si Cea mai interesanta combinatie de ingrediente.

(sursa IQads)

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii