Noutati

Reclame Luminoase pentru firma ta

reclame luminoase pentru firma taReclamele luminoase sunt cele care va localizeaza afacerea si, implicit, cele care va aduc clientii.

Reclamele luminoase sau casetele luminoase fac diferenta in fata concurentei, acesta fiind un motiv foarte bun pentru a acorda o atentie sporita acestui tip de produs publicitar.

Penru a putea fi gasit cu usurinta si pentru atragerea de clienti noi vei avea nevoie de reclame stradale, montate la intrarea in sediu, pe cladiri, iluminate sau neiluminate.

Astfel, in functie de spatiu, amplasare si alte elemente puteti alege dintr-o gama larga de produse publicitare care va vor diferentia: casete luminoase, litere volumetrice, reclama de tip prolight, totemuri publicitare, placi de firma gravate, etc.

Casetele luminoase se pot aplica pe cladiri, stalpi sau chiar in interiorul cladirilor pentru semnalizarea unor locatii speciale. In anumite magazine se folosesc casete luminoase pentru promovarea anumitor produse. la cinematografe casetele luminoase evidentiaza filmele care ruleaza iar in alte situatii sunt necesare casete luminoase pentru evidentierea spatiilor de urgenta sau a spatiilor PSI. 

Literele volumetrice sunt, in general, singura forma de reclama exterioara aprobata in centrul orasulului Cluj. Pentru congrese si evenimente, cat si pentru mediul exterior va oferim litere volumetrice realizate din polistiren extrudat, care pot fi vopsite in orice culoare.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii