Noutati

Produse Publicitare

produse publicitarePrimul si cel mai important pas este planificarea campaniei outdoor.  Este vorba de resursele care se pot aloca acestei etape foarte importante. Cu cat numarul de locatii publicitare este mai mare si cu cat formatele folosite in mediaplan sunt mai multe (backlit, unipol, billboard, citylight, bus shelter, banner, mesh, panou directional), planning-ul campaniei devine mai pretentions. 

Urmatoare etapa este cea de creatie, grafica si dtp. Unelele campanii folosesc layout-ul facut inhouse sau in conditii "low budget" in timp ce campaniile gestionate de agentii full service de mare calibru, beneficiaza de o echipa completa de strategie si creatie.

O creatie grafica bine realizata ofera consistenta mesajului transmis de o companie sau de o campanie si este vitala pentru intarirea brandului si a identitatii companiei. Imaginea unei companii este modul in care clientii percep compania de aceea e de importanta capitala o alegere optima a mesajului transmis, indiferent de canalul prin care este transmisa informatia. Pe scurt scopul consta in a-si aduce toata lumea aminte de companie si asta intr-un mod pozitiv.

Dupa stabilirea conceptului grafic, urmeaza etapa de productie publicitara. Productia publicitara pentru panourile publicitare si pentru meshuri este facuta pe imprimante digitale de mari dimensiuni. Costurile produselor publicitare depend de diferiti factori: calitatea printului, rezistenta materialelor la furtuna, calitatea finisajelor, garantia oferita pentru campanie. In functie de pozitia panoului publicitar respectiv fata de o sursa de curent, se poate face bransarea la reteaua electrica.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii