Noutati

Reclama luminoasa de tip prolight

prolight oval si leduri albe PretextProlighturile sunt reclame luminoase de interior sau exterior, afisate cu precadere in vitrine si alcatuite din profil de aluminiu special, LED-uri, respectiv sursa de alimentare pentru LED-uri si fata din pexiglas transparent.

Inscriptionarea se face prin gravare si/sau autocolant, iar iluminarea se face in cant prin plasarea led-urilor in interiorul profilului de aluminiu. Efectul este spectaculos deoarece se ilumineaza numai partea gravata a prolight-ului.

Ledurile utilizate pot avea orice culoare, de la alb, pana la varianta de led-uri RGB.

Dimensiunile maxime pentru realizarea prolightului sunt: 305 x 150 cm.

Printre avantajele oferite de utilizarea prolightului in evidentierea firmei amintim: aspect deosebit, iluminare spectaculoasa, consum redus de energie, elegant, durabilitate.

Prolight-urile sunt recomandate pentru: sedii de firma, centre comerciale, banci si institutii publice, magazine  mall-uri, hoteluri si pensiuni, spatii comerciale diverse, spitale si clinici, baruri, restaurante, terase,  farmacii, hale industriale, reprezentante auto,  benzinarii, cladiri pentru birouri, supermarket-uri, beauty center, etc.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii