Noutati

Casete luminoase vs. Litere volumetrice

Casete luminoaseCe sa alegi atunci cand vrei sa iti pui firma in evidenta? Casete luminoase sau litere volumetrice?

Desi casetele luminoase au un pret mai redus, literele volumetrice au cel mai mare impact si sunt cele mai elegante forme dintre elementele de semnalistica, fiind folosite atat pentru interior cat si pentru exterior.

Literele volumetrice sunt iluminate independent, astfel incat se pot folosi culori diferite pentru fiecare litera. Pot fi executate dintr-o gama larga de materiale: forex, komatex, comacel, plexiglas, aluminiu, inox, alama, polistiren (litere volumetrice din polistiren), etc. Din acest punct de vedere literele volumetrice din plexic, alama, inox, polistiren sau pvc mai prezinta un avantaj in fata casetelor luminoase dearece acestea din urma prezinta o gama limitata de materiale ce pot fi folosite: plexiglas, profile de aluminiu, dibond, etc.

Desi in ultima vreme se folosesc si led-uri pentru iluminarea casetelor luminoase, cea mai populara sursa de iluminat a ramas neonul. Acest lucru dezavantajeaza casetele luminoase in fata literelor volumetrice la consumul de energie, led-urile avand un consum mult mai redus decat neoanele.

Tot la capitolul iluminare, un alt avantal al literelor volumetrice este faptul ca pot fi iluminate in mai multe moduri: litere volumetrice iluminate halou, litere volumetrice illuminate din interior.

Pe langa pretul redus, casetele luminoase mai prezinta unele avantaje, cum ar fi: acestea se pot reinscriptiona in cazul in care se doreste modificarea , pot avea 2 fete pentru o vizibilitate mai buna iar termenele de executie sunt mai mici.

Speram ca v-ati facut o idee in legatura cu ce alegere veti face pentru ca firma dumneavoastra sa iasa din anonimat, fie ca este vorba de casete luminoase cu led sau fara ori de litere volumetrice cu led sau fara.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii