Noutati

Cele mai utilizate metode de personalziare

obiecte promotionaleObiectele promotionale pot fi personalizate printr-o serie de metode si tehnici.  Indiferent de tehnica utilizata, produsele promotionale personalizate reprezinta o optiune excelenta pentru cadouri corporate si nu numai.

Studiile arata ca un produs promotional este folosit cel putin 6 luni, ceea ce inseamna ca mesajul va fi transmis pentru o perioada mai lunga de timp.

Printre cele mai utilizate metode de personalizare se regasesc:

Serigrafia

Serigrafia este una dintre cele mai des folosite metode pentru personalizarea produselor promotionale. Se poate aplica pe suprafete plane de orice tip: materiale textile, plastic, hartie, metal, ceramica. Este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor, cand vorbim despre cantitati foarte mari.

Tampografia

Tampografia este una din cele mai cunoscute metode de personalizare cadouri, tampografia permite imprimarea multi-color pe suprafete diverse, permitand astfel personalizarea cu usurinta a unei game largi de materiale promotionale. Cel mai bun exemplu de obiecte promotionale personalizate prin aceasta metoda sunt: pixuri personalizate, memorii usb, scrumiere, rame foto sau brichete. 

Transferul termic

Nu toate formele de logo pot fi imprimate prin folosirea acestui proces deoarece formele non fundamentale sunt mult mai complicate. Transferul digital este facut printr-o gravare de culori la inalta rezolutie. Acest mod de imprimare reprezinta un sistem ieftin pentru a imprima imagini colorate.

Gravura

Gravura este o metoda prin care logoul este ars in articolul de metal, lemn sau sticla, cu ajutorul laserului sau prin gravura mecanica, prin folosirea unui diamant. Gravura cu laser nu este posibila cu mai multe culori. Culoarea este determinata de culoarea materialului sau de stratul de baza pe care se face gravura. Aceasta tehnica ofera o decoratie eleganta si permanenta produsului gravat.

Broderia

Broderia este tehnica prin care un logo este brodat pe un articol. Broderia poate fi aplicata atat pe suprafete plane, cat si pe cele neregulate, de exemplu pentru a obtine fie tricouri personalizate sau sepci personalizate, fie genti de voiaj sau rucsaci personalizati. Numarul maxim de culori care poate fi utilizat este 15.

Timbrul sec

Aceasta tehnica presupune presarea logoului in articol prin folosirea unei placi metalice. Cel mai des este folosita pentru personalizarea agendelor de piele sau pentru cadouri promotionale din imitatie de piele.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii