Noutati

Litere volumetrice cu iluminare de tip halou

 mostra litera 3d cu iluminare halou pretextLitere luminoase tip halou sau literele volumetrice cu iluminare prin spate sunt preferate atunci cand se doreste crearea unei imagini elegante si punerea in evidenta printr-o metoda deosebit de stilata a identitatii grafice.

Efectul de halou este creat de ledurile albe sau colorate care se monteaza in interiorul literelor, iluminand peretele sau suportul pe care litera este montata.

Dimensiunea haloului luminos este data de distanta dintre literele volumetrice si suportul sau peretele de care sunt prinse. Cu cat distanta dintre acestea este mai mare cu atat si efectul de halou este mai mare. Trebuie tinut cont insa, de faptul ca daca literele se monteaza prea departe de suportul de prindere, va scadea si intensitatea luminoasa.

Literele volumetrice sunt realizate in totalitate din materiale rezistenta la apa si factorii de mediu (literele volumetrice din alama, literele volumetrice din pvc, literele volumetrice din inox, literele volumetrice din forex, litere volumetrice din polistiren, literele volumetrice din komatex, literele volumetrice din aluminiu, literele volumetrice din plexiglas).

Literele volumetrice se pot personaliza prin vopsire, folosind o vopsea rezistenta la intemperii sau se pot colanta cu autocolant outdoor rezistent.

Ele pot fi amplasate la exterior, pe cladiri sau deasupra lor, direct pe perete, pe casete din dibond, pe cadru metalic independent sau pe o structura metalica complexa, dar si la interior in mall-uri, hypermarket-uri sau alte spatii comerciale.

Iluminarea literelor volumetrice se face cu led-uri de diverse culori sau RGB, 100% waterproof, astfel devenind foarte economice si rezistente in timp.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii