Noutati

Totemurile publicitare

totem publicitar pretextTotemurile reprezinta o forma de semnalizare care asigura vizibilitatea de care reclama dumneavoastra are nevoie.

Totemul este utilizat, de obicei, in locuri in care spatiul necesar pentru materialele publicitare este prea mic sau, in cazul in care locatiile care urmeaza a fi semnalizate se afla la distanta destul de mare fata de traficul rutier sau pietonal.

Totemurile se pot utiliza atat indoor cat si outdoor.

Totemuri publicitare de interior - se folosesc in general la standuri expozitionale pentru un impact maxim asupra vizitatorilor. De asemenea, acestea pot fi utilizare si in interiorul cladirilor de birou, in zone de asteptare, etc.

Totemuri publicitare de exterior - de obicei sunt folosite pentru semnalizarea companiei dumneavoastra avand o foarte buna vizibilitate stradala. Totemurile pot fi iluminate cu leduri sau neoane pentruo mai buna vizibilitate

Construite pe structura metalica, profile de aluminiu, otel, etc., pot fi personalizate in functie de grafica aleasa de client, forma acestora variind de la paralelipiped la prisme triunghiulare sau elipsoidice.

Materialele de finisaj sunt de asemenea foarte variate:  alucobond,  inox, aluminiu, cupru, si terminand cu forex sau plexiglas inscriptionar cu autocolant sau gravat cu inscrisurile solicitate de clienti.

In cazul pozitionarii in exterior, instalarea unui totem presupune realizarea unei fundatii pe care acesta va fi amplasat ulterior.

Atentie! Totemurile sunt considerate constructii independente si necesita autorizatie de construire.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii