Noutati

Iluminarea casetelor luminoase

iluminare cu neoaneCasetele luminoase reprezinta cel mai cunoscut sistem de expunere al informatiei pentru exterior si spatii comerciale.

Realizarea unei reclame luminoase se face cu ajutorul mai multor produse din domeniul publicitar. Astfel pentru o caseta luminoasa avem nevoie de un profil din aluminiu, o placa sau doua de plexiglas in functie de tipul reclamei luminoase – cu o fata sau cu doua fete, si nu in cele din urma avem nevoie de sistemul de iluminare.

In ceea ce priveste iluminarea casetei luminoase, exista posibilitatea alegerii unei variante de iluminare cu tuburi fluerescente (neoane) sau cu module sau benzi de led-uri.

Fiecare dintre cele doua variante are avantaje si dezavantaje legate de pret si fiabilitate.

In cazul in care alegeti varianta de iluminare a casetelor luminoase cu tuburi fluorescente (neoane), avantajul este unul financiar, acestea avand costuri de productie reduse, insa exista posibilitatea ca, in timp, sa apara probleme cu arderea unuia sau a catorva tuburi, acestea trebuind inlocuite. De asemenea, pot aparea pe parcurs costuri suplimentare in cazul inlocuirii unor neoane, acest aspect depinzand de cat de dificil este accesul la caseta luminoasa.

Varianta de iluminare a casetelor luminoase cu led are dezavantajul de a fi mai costisitoare din punct de vedere financiar, insa durata de viata a led-urilor este net superioara neoanelor. De asemenea, nu trebuie neglijat nici consumul de energie extrem de mic in cazul iluminarii casetelor luminoase cu led-uri.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii