Noutati

Casete luminoase | Reclame luminoase | Firme luminoase

caseta luminoasa atipicaCasetele luminoase sau reclamele luminoase sunt cele mai folosite elemente in publicitatea outdoor. Firmele luminoase sunt vizibile atât ziua cât şi în cursul nopţii.

In functie de locatie, amplasare si dimensiune, casetele luminoase pot fii construite folosind diverse materiale si moduri de asamblare. 

Iluminarea se poate face fie cu neoane, casetele luminoase iluminate cu leduri reduc consumul de energie electrica.

Pe casete luminoase, de obicei se trece numele firmei sau logo si, cateodata, ambele.

In functie de materialele folosite, modul de inscriptionare si de asamblare exista mai multe tipuri de casete luminoase:

Casete luminoase cu forme atipice - sunt casetele luminoase care nu au o forma obisnuita, neregulate, care pot reprezenta sigle, embleme, logo-uri.  Pot fi confectionate din pvc, plexic, cu o fata sau cu 2 fete, cadru din dibond sau aluminiu.

Casete luminoase cu litere volumetrice - sunt reclame luminoase unde numele firmei sau sigla firmei sunt cu volumetrie fata de restul casetei. Pot fi realizate din plexiglass alb decorat cu autocolant, pvc. Litere volumetrice ale reclamelor luminoase  sunt realizate din PVC vopsit, plexiglas colorat sau plexiglass incolor cu autocolant pe fata.

Casete luminoase ultraslim - sunt cele mai subtiri casete luminoase, avand o grosime de 6 sau 8 mm, in functie de dimensiunea lor. Sunt realizate din plexiglas si au o iluminare perfecta atat in cazul printurilor pe hartie cat si a celor pe backlight. Se folosesc doar pentru interior.

Casetele luminoase inscriptionate cu autocolant - sunt firme luminoase clasice pe a caror fata este aplicat un autocolant cu numele si sigla firmei. Autocolantul folosit este un autocolant pentru exterior, rezistent la apa si la razele UV.

Montajul casetelor poate fi executat direct pe perete, in cazul castelor luminoase cu o singura fata sau in consola, valabil pentru casete luminoase cu doua fete.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii