Noutati

Ecusoane Gravate

articol ecuson cu fereastra pretext advertisingEcusonul este o “placuta” confectionata din diverse materiale, de la metal si pana la textile care se aplica pe haina si contine cateva informatii despre persoana care il poarta.

In prezent nu exista nici o lege care sa impuna purtarea ecusoanelor sau a legitimatiilor, dar tot mai multe companii apeleaza la aceste elemente de identificare a persoanei datorita posibilitatii mult mai largi de comunicare.

Ecusoanele sau legitimatiile sunt unul din elementele nelipsite in spitale, scoli, restaurant, hoteluri la diversele congrese, intalniri de afaceri, sesiuni de comunicari, prezentari de produse fiind modalitatea cea mai eficienta de identificare intr-o masa de oameni care nu se cunosc.

Ecusoanele pot fi temporare sau permanente. Cele temporare, de obicei sunt scrise de mana sau sunt printate. Ecusoanele permanente sunt confectionate din abs, alama, aluminiu, dibond si inscriptionate prin gravura cu informatiile dorite.

Ecusoanele gravate pot avea orice forma, orice dimensiune si orice text inscriptionat. Materialele sunt disponibile in mai multe combinatii de culori. In functie de modelul ales, materialele pot avea aspect metalic, pot fi mate, lucioase, cu aspect periat, etc.

Ecusoanele pot avea fereastra pentru inserarea numelui si/sau functiei.  Acest tip de ecusoane sunt foarte potrivite in cadrul unitatilor in care exista fluctuatii mari de personal. Datorita ecusonului gravat cu fereastra inlocuirea numelui se face foarte usor pentru fiecare nou angajat.

In functie de imprejurarile in care sunt purtate ecusoanele, se pot alege diferite modalitati de prindere a acestora. Sistemele de prindere pot fi: ac de siguranta,  magnet, lantisor metalic, clips, lanyard.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii