Noutati

Suporti din plexiglas

articol suport de birou pentru carti de vizita pretext advertisingSuportii din plexic sunt cel mai cunoscut sistem de afisare al cataloagelor de prezentare, mapelor de prezentare, brosurilor de prezentare, flyere-lor, pliantelor, etc.

Acestia pot avea o multitudine de forme in functie de necesitatile clientului. De asemenea, ei pot fi folositi in combinatie cu profile de aluminiu pentru a creea suporti pentru brosuri de diferite forme si marimi.

Suportii din plexic sunt realizati din plexiglas (acryl, stiplex) transparent termoformat.Acesti suporti se mai pot realiza si la rece, prin taiere pe contur in mai multe bucati si apoi lipirea fiecarei bucati cu adeziv superior. 

Suportii din plexiglass se pot folosi in majoritatea unitatilor unde se desfasoara activitati de vanzare sau promovare, expozitii, targuri, restaurant, baruri, cafenele, banci, etc.

Suportii din plexiglas se pot gasi in diverse forme: suport cu buzunare pentru birou, suport meniu (menu holder), suport tip L, suport pliante pentru perete, suport din plexic pentru telefoane,  suport carti de vizita, suport brosuri , suport laptop, etc.

Designul simplu si functional permite asezarea si schimbarea brosurilor, flyerelor, pliantelor, cartilor de vizita etc  in interiorul suportului foarte usor.

Un alt avantaj este acela ca pune la dispozitia beneficiarilor o suprafata pentru personalizare.

Personalizarea suportilor se poate face prin: serigrafie, gravura, inscriptionare cu autocolant, aplicare de etichete volumetrice.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii