Noutati

Campanie Piraeus Bank

piraeus despre oameni si cumparaturiCampania de comunicare a cardului de credit “Rate fara dobanda” al Piraeus Bank se desfasoara pe o perioada de 3 luni, atat prin difuzarea spotului in sala de cinema dedicata, cat si prin activari off-screen in holul si la casieria multiplexului din Afi Palace Cotroceni.

Activarea off-screen consta intr-o serie de instumente neconvenționale de comunicare. Astfel, spectatorii sunt intampinați in holul Cinema City Cotroceni de un ansamblu original, un card de credit supradimensionat cu rol de people stopper si a carui singura misiune este aceea de a indeplini beneficiarului sau cat mai multe dintre dorințe.

Langa afisele care anunta productiile cinematografice, spectatorii se pot observa executiile creative sub forma de panouri publicitare tip city-light, care anunță campania Piraeus Bank.

Agentia de publicitate care se ocupa cu gestionarea spatiului publicitar pentru aceasta campanie a pus la dispozitie peretii, monitorul LCD de la intrarea salii din Cinema City Cotroceni si husele de pe tetierele scaunelor, care sunt branduite cu logo-ul Piraeus Bank.

De asemenea, toate biletele de film emise pentru sala respectiva sunt personalizate cu sintagma “Sala Piraeus Bank”. Logo-ul Piraeus este afisat in foaierul cinematografului. In plus, banca organizeaza o tombola cu premii constand in vouchere la film pentru toți cei care doresc sa participe si completeaza taloanele oferite la casieriile Cinema City Cotroceni.

Produsul “Rate fara dobanda” este promovat si in magazinele partenere prin materiale promotionale  continand stickere, postere/ autocolante, pliante si urne in care clientii pot depune taloanele completate, aplicand pentru un card de credit Piraeus Bank.

Piraeus Bank Romania a ales acest tip de abordare pentru al patrulea an la rand, dovedind faptul ca cinema-ul este un mediu efficient de promovare.  

(sursa IQads)

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii