Noutati

Despre etichetele volumetrice cu rasina

despre etichete volumetriceEtichetele volumetrice cu rasina se folosesc cu precadere la personalizarea obiectelor promotionale, cadouri, accesorii de ambalaj, brelocuri, aparatelor electrice si electrocasnice, masinilor si utilajelor (inclusiv cele folosite la exterior), in personalizarile motociletelor sau automobilelor,avand o foarte buna rezistenta la apa si actiunea razelor UV.

Se realizeaza din autocolant, prin imprimare digitala sau serigrafie si decupare pe contur, dupa care se depune rasina transparenta pentru a obtine efectul de lentila. Rasina aplicata da etichetelor o stralucire speciala, si un efect de volum iar culorile sunt foarte vii .

Este foarte important ca rasina sa se puna pe etichete pe o suprafata dreapta, nu inclinata, apoi sa fie pusa la uscat 24 de ore intr-un rastel pus la boloboc pentru ca in tot acest timp sa stea uniform. Mediul de lucru trebuie sa fie fara scame sau praf. In functie de rasina folosita, etichetele volumetrice pot fi rigide sau flexibile.

In cazul etichetelor volumetrice realizate prin serigrafie, stratul de rasina se poate aplica doar pe etichetele rotunde, ovale sau paralelipipedice cu colturile rotunjite. 

Spre deosebire de etichetele volumetrice realizate prin serigrafie, personalizarea digitala aduce un plus de calitate a imprimarii datorita rezolutiei superioare. Se pot obtine astfel etichete de mici dimensiuni cu un numar nelimitat de culori (calitate foto).

Tehnologia moderna permite decuparea acestor etichete nu numai in formele clasice de pana acum (cerc, elipsa, dreptunghi) dar si taierea prin urmarirea conturului personalizat indicat de client, astfel incat se poate realiza aproape orice forma geometrica si se pot produce intre 5000 si 50.000 etichete pe zi in functie de aparatura de care se dispune, marimea si complexitatea procesului. 

Aplicarea etichetelor volumetrice cu rasina se poate face pe suprafete plane sau pe suprafete usor curbate, in cazul folosirii rasinii flexibile.

Pentru realizarea acestor etichete volumetrice 3D cu rasina aveti nevoie de echipamente speciale, cum ar fi masina pentru omogenizat rasina, dispozitiv pentru dozare cu precizie, pentru ca lentilele fiecarei lucrari sa fie identice.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii