Noutati

Ramele click - Design cu stil pentru posterul tau!

rame clickRamele click sunt printre cele mai folosite si practice sisteme de afisaj.

Acest tip de rame asigura o vizibilitate foarte buna a printurilor publicitare, afiselor, posterelor in acelasi timp permitand schimbarea rapida a acestora.

Ramele click sunt realizate din cadru de aluminiu eloxat cu latimea de 25 de mm sau 32 de mm, de culoare argintiu mat si sunt prevazute cu folie de protectie antireflexiva. Sistemul se compune din doua profile, cel superior (care este vizibil) si cel inferior (care se prinde de perete), cele doua fiind tinute impreuna datorita arcurilor.

Datorita foliei de protectie cu care sunt prevazute, ramele click pot fi folosite atat indoor cat si outdoor.

Acest tip de rame aduc o nota de eleganta imprejurarilor in care sunt folosite si sunt ideale pentru expozitii, targuri sau evenimente unde este necesara afisarea unor postere, poze, sau alte materiale informative printate.

Ramele click pot fi iluminate cu led-uri care lumineaza printul din spate pentru a da o nota foarte eleganta imaginii sau mesajului printat.

Ramele click pot fi gasite atat la dimensiuni standard cat si la dimensiunile dorite, in functie de firmele specializate la care apelati.

In cazul ramelor click iluminate este nevoie de un transformator pentru a putea functiona. Aceste transformatoare au amperaje diferite in functie de dimensiunea suprafetei de iluminat. Majoritatea companiilor care comercializeaza aceste tipuri de rame pun la dispozitie si transformatoarele.

La ce trebuie sa fiti atenti cand doriti sa achizitionati o rama click:

Daca posterul dumneavostra nu este la dimensiuni standard, este foarte important sa cautati un producator de rame click deoarece firmele specializate debiteaza si asambleaza ramele la dimensiunile dorite.

Alte atuuri privind achizitia direct de la producator sunt pretul mult mai mic si calitatea ireprosabila (colturi care se inchid perfect, profil fara defecte sau zgarieturi, protectie si spate fara crapaturi sau pete).

Atentie la garantie! In mod normal acest tip de rama trebuie sa fie insotita de un termen de garantie de minim 6 luni.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii