Noutati

Placile de timbru - Marcajul corespunzator

 placile de timbru-marcajul corespunzatorPlacile de timbru se folosesc  pentru etichetarea diferitelor utilaje sau  aparate destinate utilizatorilor finali din Romania.

Din aceasta categorie fac parte placutele de ascensoare, placutele de identificare ale utilajelor, aparatelor si, in general cam orice produs care are o serie si o data de fabricatie si care trebuie sa fie inscriptionat prin gravare.

Fiecare aparat trebuie sa fie marcat lizibil si durabil. Marcajul trebuie sa fie accesibil pentru citirea informatiilor, atunci cand aparatul este instalat definitiv.

Parametrii inscriptionati prin gravura pe placa de timbru trebuie sa fie aceiasi cu parametrii specificati in documentatia tehnica a aparatului.

Daca se utilizeaza o astfel de placa de timbru din inox sau din aluminiu, aceasta trebuie sa fie durabila si rezistenta la temperatura si umiditate astfel incat, in conditii normale de lucru, sa nu se dezlipeasca sau sa se deterioreze facand citirea informatiilor dificila.

Materialele cele mai indicate pentru executia placilor de identificare sunt: aluminiu eloxat, alama sau inox.

Modalitatile de prindere pot fi: fie prin lipire cu un adeziv puternic  fie prin prindere cu suruburi.

Cerintele tehnice care trebuie sa fie continute de placile de timbru din aluminiu sau placile de timbru din inox difera in functie de aparat, utilaj, recipient, etc.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii