Noutati

Gravura - Nota 10 la personalizare

gravura pe insignaGravura laser sau mecanica este metoda de personalizare cea mai des folosita pentru personalizarea  materialelor promotionale, a placilor de firma, placilor de timbru, etc.  

Gravura este tot mai des preferata , in detrimentul personalizarilor prin serigrafie,  tampografie  deoarece, spre deosebire de acestea, este permanenta, este de o calitate exceptionala,  extrem de detaliata si este mult mai eleganta.

Un alt mare avantaj il ofera faptul ca prin gravura si taiere laser, materialul nu sufera deplasari pe masa de lucru, nu necesita prinderi speciale.

Gravura laser nu produce reziduuri si nici noxe, iar posibilitatile avansate de optimizare permit gravarea chiar si pe materiale de foarte mici dimensiuni, astfel incat se pot recupera chiar si cele mai mici resturi de materiale.

Gravura laser si mecanica se poate executa pe diferite tipuri de materiale cum ar fi: granit, marmura, alucobond, plexiglas, lemn, inox, aluminiu, alama, pluta, sticla, metale pretioase, piele, abs, etc.

Cu ajutorul gravurii se pot executa atat obiecte unicat cat si obiecte de productie in masa, de asemenea poate fi folosita in personalizarea placilor de firma, plachetelor omagiale, obiectelor promotionale (brichete, insigne, brelocuri, ceasuri, portcarduri, etc), obiectelor de signalectica (ecusoane, tarifare, etc), etc.

Gravura are destinatii diverse, acoperind o multitudine de necesitati, astfel incat doar lipsa imaginatiei le poate limita.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii