Noutati

Componente mobilier din plexiglas

Mobilier Plexiglas Pretext AdvertisingDatorita faptului ca arata bine, ofera eleganta, da senzatia de spatiu si se potriveste in orice decor, tot mai multi apeleaza la mobilierul din plexic pentru amenajarile interioare.

Acest tip de mobilier poate fi folosit atat pentru locuinta proprie cat si pentru decorarea magazinelor, showroom-urilor, restaurantelor, holtelurilor, etc.

Posibilitatile de design pentru mobilierul din plexic sunt aproape nelimitate.

Fie este creat integral din plexic, fie in combinatie cu alte materiale, mobilierul din plexiglas este usor de adaptat oricarui interior, are un design modern si creeaza iluzia unui spatiu mai mare.

Desi unii spun ca mobilierul din plexic nu este destul de rezistent, putem spune ca in ultima vreme a fost dovedit contrariul, plexicul fiind tot mai des folosit in designul interior. In ciuda designului original, atipic, mobilierul din plexiglas ofera un grad mare de confort si da un look tineresc incaperii.

Mai jos va prezentam cateva idei de mobilier din plexic, atat pentru locuinta cat si pentru alte destinatii.

  • Vitrinele din plexic se pot folosi atat pentru mobilarea locuintei cat si in showroom-uri, magazine, etc.
  • Mese din plexiglas - pot fi folosite atat in baruri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri cat si ca obiect de decor pentru livingurile dumneavoastra.
  • Etajere - puteti folosi etajerele din plexic pentru dulapioarele din baie, pentru cuier, ca si suport pentru cd-uri, etajere pentru baruri, cluburi, magazine, hoteluri, etc.
  • Pupitre - acest gen de mobilier se poate folosi in sali de conferinta, expozitii, muzee, showroom-uri, pentru diferite informatii, prezentari, meniuri, etc.

Mobilierul din plexiglass se mai poate folosi si pentru executia mobilierului de receptie sau pentru birouri oferind in acelasi timp armonie, eleganta , simplitate si spatiu.

Newsletter Pretext Advertising

captcha

Site-uri Partenere

Cupe si Medalii